• New
So Crazy Art - Стенни художествена картина с принтом на платното За домашен интериор, Виолетово-Лилаво Живопис, Съвременно Растянутое Giclee в рамка, маслени бои за декорац?
zoom_in

So Crazy Art - Стенни художествена картина с принтом на платното За домашен интериор, Виолетово-Лилаво Живопис, Съвременно

BGN 4.05

Наличност
check Налично за поръчка

Висока Разделителна Способност
Произведения на изкуството Giclee, отпечатването на висококачествени разпечатки.Декор : Идеалният избор за декорация на стените в дома и офиса.
Край всяка картина боядисани, а повърхността е покрита със слой от прозрачно пластмасово фолио за защита на картини.
удобство :
платно професионално опъната върху здрава дървена рамка от ела-под-рамка, която сух в пещ.
* всяка лента навива отстрани, в резултат на което се получава висококачествена и артистична работа с 3 D ефект и приложено кука.
* всяка печатна панел поставен в найлонова торбичка, а след това в твърда картонена кутия за изпращане.
За нас :
Като професионални производители на художествени произведения.Ние се придържаме към най-високо качество и се стреми да създаде любимата си картина възможно най-точно.
Имаме картинна галерия с хиляди декоративни картини с маслени бои върху продажба и красиви отпечатъци върху платно от различни периоди и стилове, включително и съвременно изкуство, абстрактно изкуство, символ на изкуство, поп-арт и много други, за да задоволим всички ваши нужди в изобразителното изкуство.
За всеки стенни рисунки се използват само маслени бои музей качество и платно.
БЕЛЕЖКА :
Моля, обърнете внимание, че размерът на всяка картина ясно посочена в спецификациите, измерете своята зона, преди да купите, за да можете да състави подходящо представяне за сравнение на размера на картини и вашата площад.Платна са изключително трайни и могат да се почистват с мека, суха или леко.Поради различни марки монитори действителните цветове стенни рисунки могат да се различават малко от изображението на продукта.

Продукти в категория..