• New
[2] Galaxy S8 Plus, защитен слой от закалено стъкло Wtbone [Без мехурчета] [Лесен за инсталация] [Защита от пръстови отпечатъци] 3D Извити защитно фолио за Samsung Galaxy S8 Plus
zoom_in

[2] Galaxy S8 Plus, защитен слой от закалено стъкло Wtbone [Без мехурчета] [Лесен за инсталация] [Защита от пръстови

BGN 6.15

Наличност
check Налично за поръчка

Най-здрав и издръжлив закалено стъкло с висока в индустрията показател за твърдостта 9 H (по-стегната ножа), на практика прави невъзможно на белези нож, ключове и други остри предмети.
Не е лесно да се прекъсне :
Изработени от по-стабилен материал, защитно фолио за екрана jininges по-здрав и му е лесно да се прекъсне, дори ако е счупено от наистина силен удар, фрагмент от стъкло все пак ще си остане цяло, което осигурява по-голяма сигурност
Устойчивост на пръстови отпечатъци :
специално антимасляное покритие не позволява на пръстови отпечатъци и часовник лесно да останат на повърхността и лесно се почиства.
Висок Отговор и яснота :
Дебелина само 0,25 мм и впечатляваща прозрачност 99% позволяват да се насладите на автентични усещания от преглед и сензорна чувствителност на телефона, без да обръща внимание на тази на защитен филм.
Пакетът включва :
2 x Защитно фолио за екран от закалено стъкло
2 х Почистващи Кърпички
2 x Лента за отстраняване на прах
2 x Опаковъчна кутия
Внимание :
Защитно фолио за дисплея идва с комплект за почистване.Моля, следете за чистотата на околната среда и не забравяйте сгъване филм от закалено стъкло при инсталиране.
.

Продукти в категория..