• New
SainSmart Mega 2560 R3 Практически стартов комплект с джойстик + L293D + Стартов пакет с малък двигател за любителите на Arduino (се предоставя учебно ръководство за основните прое?
zoom_in

SainSmart Mega 2560 R3 Практически стартов комплект с джойстик + L293D + Стартов пакет с малък двигател за любителите

BGN 18.49

Наличност
check Налично за поръчка

Преглед
Този комплект за начинаещи Sain Smart Mega 2560 R3 се препоръчва за начинаещи, които се интересуват от изучаването на основите за програмиране на Arduino, а също така и за експерти в областта на програмирането.В комплекта са включени компоненти, които ще ви помогнат да започнете да създавате свои собствени проекти Arduino.
Учебно ръководство ще бъде предоставено, за да ви даде пълна представа за програмирането на Arduino, както и подробни инструкции за използване на всеки компонент, включен в този комплект.Как само ще се запознаят с инструкциите и капитанът на основите на всеки компонент, се пристъпи към създаване на собствен проект, комбиниране на един или повече компоненти.С помощта на този комплект вие ще научите, какво е Arduino и как той се използва.
Sain Smart Mega 2560 R3
Това е нов Sain Smart MEGA2560 R3. В допълнение до всички функции на предишната заплата, MEGA сега използва чип ATmega16 U2 вместо ATmega8 U2.Това осигурява по-висока скорост на трансфер на данни и по-голям обем памет.Не се изискват драйвери за Linux или Mac компютър (необходима inf-файл за Windows, който е включен в Arduino IDE), както и възможност за показване на Uno под формата на клавиатура, мишка, джойстик и т.н.
Sain Smart MEGA2560 R3 и добавя контакти SDA и SCL до AREF.Освен това, в близост до заключение НУЛИРАНЕ разположени два нови контакт.Един от тях е IOREF, която позволява на екрана да се адаптират към стрес, подаваемому с такси.Друга не е свързан и запазени за бъдещите цели.MEGA2560 R3 работи с всички съществуващи екрани, но може да се адаптира към новите екрани, в които се използват тези допълнителни контакти.

Продукти в категория..