• New
Двухлитый универсален калъф-за награда-фолио за телефон подходящ за чехлу LG Intuition Case - ЧЕРНО-ЗЕЛЕНО. Бонус за Пречистване на екрана Ekatomi
zoom_in

Двухлитый универсален калъф-за награда-фолио за телефон подходящ за чехлу LG Intuition Case - ЧЕРНО-ЗЕЛЕНО. Бонус за

BGN 23.85

Наличност
check Налично за поръчка


ВРЪЩАНЕ :
политика на връщане непокътнати, неизползвани стоки в рамките на 30 дни
когато се върнете, ще се начислява такса за попълване на запасите в размер на 20 %
Ако смятате, че имам дефектни/повредени стоки, моля, веднага се свържете с продавача на имейл за повече и незабавна помощ.Също така е проектиран с универсални дупки за тонколони в долната част на корпуса. Ekatomi обработи и изпрати поръчка (и) в рамките на 1-2 работни дни; от Калифорния, САЩ.Ние сме тук, за да ви помогне от понеделник до петък от 9 : 00 ч.
Този нов, единствен по рода си универсален калъф-за награда-том със стойка предпазва вашия мобилен телефон от всички страни.Бонус - мини пречиствател на екрана Ekatomi, който ще помогне за премахване на прах / замърсявания от вашата притурка.Бележки :
- Проверете по приблизителни размери за вашата помощ
- Цветът може да се различават малко от компютъра, настройки на яркостта
- Намерете "Седалките Ekatomi" за другите налични елементи в различни цветове / дизайнах / размери
Моля, свържете се с продавача; EKATOMI, по всякакви въпроси или опасения, които може да имате.Веднъж централна закопчалката се регулира с помощта на гумени ленти за по-добро прилепване към вашето устройство. моля, имайте в предвид, че този универсален продукт; ние силно препоръчваме да прегледате изображенията и описанията на продуктите за сведение. източно време.Изработен от висококачествена изкуствена кожа с мека вътрешна подплата от микро велур.Този универсален калъф за телефон е проектиран с оглед на две функции : освен защита на вашия притурка от устойчив на атмосферни влияния, можете също да използвате този калъф като влакче; идеален за гледане на филми / видео / набор на текст, видеочатов или преглед на уеб страници.

Продукти в категория..