• New
Тъмно син Луксозен костюм на полицай, (Изберете размер)
zoom_in

Тъмно син Луксозен костюм на полицай, (Изберете размер)

BGN 24.99

Наличност
check Налично за поръчка

При лошите момчета, няма да има нито един шанс, когато на сцената ще се появи този, определени за борба с престъпността.В него има всичко, което е нужно на детето, за да изглежда точно като на едно от нашите момчета в синьо, плюс специални акценти, като контрастен яка и копчета, така че да ловят престъпници, винаги елегантен.
Размер 2/4 размери : Дължина на ризата от рамото до подгъва е прибл. 17,5 инча, дължина на ръкавите около 6,5 инча, обиколката на гърдите около 29 инча, дължина на панталона по вътрешния шев прибл. 15 см, обиколката на талията прибл. 18 " без стрии и обиколката на шапки прибл. 21" нерастянутый.
Размер 4/6 размери : Дължина на ризата от рамото до подгъва е прибл. 19,5 инча, дължина на ръкавите около 7 см, обиколката на гърдите е с около 30 см, дължина на панталона по вътрешния шев около 18 см, обиколката на талията прибл. 20 " без разтягане и обиколката на шапки прибл. 22" нерастянутый.
Размер 6/8 Размери : Дължина на ризата от рамото до подгъва около 21 инча, дължина на ръкавите около 8 см, обиколката на гърдите около 31 инча, дължина на панталона по вътрешния шев прибл. 21,5 инча, обиколката на талията прибл. 22 " нерастянутый и обиколката на шапки прибл. 22" нерастянутый.

Продукти в категория..