• New
Пъзел Ford Mustang - 1000 части - Класически пъзел Mustang Уникален подарък за любителите на Мустанг - Официално лицензиран Ford - Произведено в САЩ, Ограничен състав
zoom_in

Пъзел Ford Mustang - 1000 части - Класически пъзел Mustang Уникален подарък за любителите на Мустанг - Официално лицензиран

BGN 9.52

Наличност
check Налично за поръчка

Идеален подарък за собствениците на Mustang, фенове и любителите на пъзела - пъзели Ford Mustang от 1000 части от Hennessy интересно да се събират, за тях е интересно да се гледат и те оспорват, не са твърде сложни.Това е чудесен начин да се откъснат, да премахне стреса и да се забавляват както за деца така и за възрастни - да се присъединят може цялото семейство!
Идеален за собственици на mustang и почитатели на класическия американски автомобил
Може би знаете баща, дядо, брат или някой особен човек, който обича всичко, което е свързано с Ford Mustang?Може да бъде, може и да има същият любител на Mustangs?
Сега можете да отпразнуват класически американски мускул автомобил с помощта на тази ярка, красива и уникален пъзел!
Насладете се на висококачествен дизайн и ярки, детализированными илюстрации, на които са представени най-добрите mustangs различни години.
Препоръчани модели включват :
> 1964, 1965, 1966, 1967, 1968, 1970 Форд Мустанг
> GT 500 Мустанг Кобра
> Boss 429 302 Мустанг
> Мустанг GT Комби
Ярка, вълнуваща, всеамериканская пъзел
Чрез оригинален декор, разработен специално за пъзела Hennessy от Artkaloid, след приключване на тази страхотна пъзел точно описва повече от 30 на най-силните, добре подредени класически американски Ford Mustang от различни години.
Висококачествена Конструкция
Всеки детайл подреждане на пъзел Mustang уникална форма, внимателно изрязана хлебна 70-метрова синьо ПДЧ.Висококачествена конструкция осигурява солидна конструкция, която е идеално един към друг, не се огъва и не се чупи и ще продължи дълги години.
Произведено в САЩ и официално лицензирана компания Ford
Официално лицензиран Ford Motor Company.Част от печалбата жертвуется върху местната и глобална благотворителност.
Крайния Размер на пъзела е 19,25 х series 26.75.

Продукти в категория..