• New
Компресия на ръкавите при подошвенном фасциите Ultimate (двойка) - Облекчаване на болката при подошвенном фасциите, Поддръжка на свода на стъпалото - Лека Превръзка, Ръ?
zoom_in

Компресия на ръкавите при подошвенном фасциите Ultimate (двойка) - Облекчаване на болката при подошвенном фасциите, Поддръжка

BGN 20.63

Наличност
check Налично за поръчка

Компрессионный крак фасциитный ръкав Pure - това чорап с отворени пръсти, който помага за облекчаване на болка и дискомфорт при подошвенном фасциите.
За разлика от твърдите подошвенных фасциитных скоби или нощни гуми, компрессионный ръкав PF не е обемист и удобен за носене през целия ден.Технология за компресия помага да се вдигне подошвенную фасцию, за да се облекчи болката и дискомфорта, както и да се осигури стабилизиране на мускулите.Ръкавите също така абсорбират влагата и ултра-леки, което гарантира, че те няма да се потят по цял ден носене.
За какво са предназначени за компресия ръкави при подошвенном фасциите?
- Облекчаване на болката при подошвенном Фасциите
- Арочная reliance
- Болки в петата
- Болки в Краката
- Спортисти - бегачи, баскетболисти, играчи на голф, тенис, и много повече
- Ходене
- Ежедневни облекла
- Тези , които по цял ден на крака
Продава се като двойка.Изработена от 75% найлон и 25% ликра.
Таблица с размер (в зависимост от размера на обувки в САЩ) :
Мъже :
S/M : 6-9
L/XL : 9,5-12
Женски :
S/M : 6-10
L/XL : 10,5-13
Гаранция за 100% удовлетвореност : Ние знаем, че произвеждаме най-добрите налични ръкав за лечение на подошвенного фасциита.Ако не сте напълно удовлетворени в продължение на 30 дни, просто върни ръкав обратно ни за пълно връщане на парите.

Продукти в категория..