• New
Гмуркане с пушка JBL 65 инча Elite Уди Magnum (6W46E) (AP-405)
zoom_in

Гмуркане с пушка JBL 65 инча Elite Уди Magnum (6W46E) (AP-405)

BGN 30.74

Наличност
check Налично за поръчка

Търсите бързо, тихо и точно гмуркане с пистолета?
Представяме ново професионално гмуркане с пушка JBL ", "Елит Уди Magnum" от африкански махагон..
Спусък JBL е без прецедент по отношение на надеждност и гладък напредък.Висококачествен нагъната на багажника от махагон предоставя ограничена точност и лека подводен маневреност.Защото пистолета е изработен ръчно от подбрано червено дърво, той поглъща 80% от шум стрелба, създадени метален пистолет.Значението на премахване на шум при стрелба от подводния пушка под вода е добре известна на повечето от опитните и успешни подводни ловци.
"Elite Уди Magnum".. въз основа на надеждна ръкохватка Magnum от JBL и спусъка механизъм.. има закалени пръти от неръждаема стомана с индикатор на рн 17-4, надвеси от перки от акула и най-горния диск с остри резба 5/16 инча.Снимайте в таитянском стил или изчистване на дискета и прикрутите един от отламывающихся накрайници JBL за едър дивеч.Въжета изпълнени в стил Hi-Mod 5/8 инча O. D. с устойчиви на износване напречни рычагами spectra cord.
Това е "елит" гмуркане с пушка осигурява висока точност на стрелба при всякакви условия и да се различава на легендарната производителност и трайност JBL, които са направили JBL световен лидер в продължение на повече от 35 години.
Гмуркане с пушка JBL, произведено в САЩ и използвани в целия свят, царевица се като съвременно масово гмуркане с пушка на съвременния пазар.

Продукти в категория..