• New
НАХОДЧИВОСТТА на ЯНКИТЕ _ Пъзел Механи в стила на хеви-метъл-Разнищване на Пъзел
zoom_in

НАХОДЧИВОСТТА на ЯНКИТЕ _ Пъзел Механи в стила на хеви-метъл-Разнищване на Пъзел

BGN 37.91

Наличност
check Налично за поръчка

Дизайн пъзели за таверни и барове, датира от векове.Често произведени кузнецами, да дразни, да оспорва и да се забавляват.Това е груб, старомодни изглеждащи пъзел.Често се възприема като пъзел в стил разнищване или разглобяване на части.Те выкованы от гнутого ковано желязо с пръстени, челноками, дугообразными детайли и понякога малки веригата.
НАХОДЧИВОСТТА на ЯНКИТЕ изработени от солидна стомана.Размери около 10 см в растянутом формата.Целта е да се оттегли, а след това замени голям пръстен (както е посочено сини стрелки).Това изисква няколко последователни ходове.НАХОДЧИВОСТТА на ЯНКИТЕ - това е ниво 4 "е Много сложен / Very,Very Serious" .
Пъзели марка на Механа са ръчно изработени тук, в Ню Йорк.Те са групирани в четири нива по-големите предизвикателства :
1 = Умерен / Стартов;
2 = Междинен / Сложен;
3 = Сложен / Намусен;
4 = Много Труден / Много,Много тежък
Вашият опит може да варира.
Ниво 4 - това е доста сложни пъзели, които изискват проучване на няколко (от 12 до 20 +) последователни движения, за да се освободи пръстен.Много головоломщики могат да харчат стотици ходове, преди да постигнат пълен успех.Реши, с помощта на ловки движения и внимателно позициониране на различни метални детайли.НИКОГА не се изисква НИКАКВА СИЛА.
Има две нива за решаване на всички пъзели ковач.Първият - отстраняване на пръстени или совалка.Второ - да се знае "КАК" някой да го свали, и да има възможност да събира и анализира информация по свое желание.
Пъзел се предлага в малка тъканната торбичка за съвсем малък.След това се опаковат в обикновена бяла солидна картонена кутия.Решение inclusive.
Обикновено се препоръчва за деца на възраст от 12 години до възрастни.Някои в състояние на децата от 7 до 11 години, с търпение и пытливым разумно, и ще се радвате на този стил на пъзел.

Продукти в категория..