• New
Люляк Голям чадър за голф, за мъже, Шедьовър на майстор, Нечупливи Чадъри-стик, Ветрозащитная Водоустойчива защита от ултравиолетови лъчи, 24 ребра, Силна и достатъч?
zoom_in

Люляк Голям чадър за голф, за мъже, Шедьовър на майстор, Нечупливи Чадъри-стик, Ветрозащитная Водоустойчива защита от

BGN 7.46

Наличност
check Налично за поръчка

За този продукт :
Този 47-инчов чадър с автоматично отваряне е проектиран по такъв начин, че той да е удобен и автоматично е била отваряна само с едно докосване.
Уникален дизайн на този чадър от 24 трайни ребрата от фибростъкло и централна апликации от здрава сплав засилва ветрозащитный ефект, предотвратява завъртане на място, отвътре навън и запазва елегантна кръгла форма.
Изработен е от полиэстеровой тъкан Pongee 300 T със защита от дъжд Du Pont Teflon и UV покритие.Дължина на дъга надвес : 47 см; Външен диаметър : 40 см; Дължина плътност : 35,4 инча.Нето тегло : 1,4 килограма (0,62 кг., тегло с ръкав : 1,5 килограма (0,66 кг).
Достатъчно голяма, да се раздели на този чадър с любимия човек, така че те са в непосредствена близост един с друг и да вали не е удря в лицето.Това е и вечния класически голям големи чадър от дъжд, предназначени за професионално бизнес, голф или ежедневния живот.
.

Продукти в категория..