• New
JCs Дивата природа Авлига Прозорец Захранващото Закусвалня Тапи, Поли Голям дървен материал
zoom_in

JCs Дивата природа Авлига Прозорец Захранващото Закусвалня Тапи, Поли Голям дървен материал

BGN 9.86

Наличност
check Налично за поръчка

В тях не се отразяват на времето и температурата.ТРАЙНОСТ : Нещастници - най-доброто, което можете да си купите - това не е евтин и слабият внос на стоки.
Размерът на отвора 5 см (отпред) и 3-инчов (по страни)
Конструкция Акрилни и полимерни крепежни нещастници, предоставени от птиците, които използват тази къщичка за ориолс
Параметри на сеитба или подаване на Желе Технически спецификации Ширина 9 см. (отпред) и 3-инчов (страничните портали) Конструкция От акрил и рециклирани поли дървен материал За определяне нещастници Птици, които ще използват тази фидер Семена ориолс или Възможности за храна и Страната на произход на Желе.
Отвор за подаване е най-големият от наличните в питателе този размер
Нещастници - най-доброто, което можете да си купите - това не е евтин и слабият внос
4 нещастници запазват своя фидер, не подверженную на влиянието на времето и температурата (2 отгоре и 2 отдолу) Винтове от неръждаема стомана, закрепени към присоскам, не ръжда екологични характеристики Ширина 9 см.СЕДНЕТЕ И се НАСЛАЖДАВАЙТЕ : Насладете се на наблюдение на диви птици наблизо - точно пред вашия прозорец.
Капацитетът на 2 кутии (всяка банка може да побере повече от чаша желе) Размер на отвора 5 инча. 4 нещастници придават устройство за подаване на вашия прозорец, (2 отгоре и 2 отдолу) Издънка на най - доброто, което можете да си купите - това не е евтин и слабият внос на стоки.Дълбочина 5 см.Страничните отвори позволяват на птиците залетать навътре под различни ъгли.Дълбочина 5 см.В КОМПЛЕКТА са ВКЛЮЧЕНИ : 2 стъклени буркани за хранене, прозрачна акрилна покрив и задна част позволяват да се насладите на наблюдение от любимите птици наблизо.

Продукти в категория..