• New
UNIQOOO Arts & Crafts Ретро подпечатани с восъчен печат LOVE, отличен за декорация на картички, пликове, покани сватба, годеж, Свети Валентин, Вино опаковки, Идеи за подарък
zoom_in

UNIQOOO Arts & Crafts Ретро подпечатани с восъчен печат LOVE, отличен за декорация на картички, пликове, покани сватба,

BGN 13.65

Наличност
check Налично за поръчка


Леко натиснете печат във восък.
Бърз съвет : ако установите, че печата приклеился до воску, го оставете да престои, докато восъкът изстине.
Пратката включва :
плашка кръгла форма, с диаметър 1 инч, с изящно гравиран и 3-инчов сваляема дръжка от палисандрово дърво, опаковани в изискана кутия.Силно натиснете печат до воску, дръжте я там 5-10 секунди, докато восъкът се охлади и втвърди, след което внимателно отстранете я.Ние ви препоръчваме да се охлади вашата восковую печат на пакет с лед или студен.Уверете се, че буквата / дизайн на отпечатване е право нагоре.
Как да направим восъчни печата?
Топене на восък.
100% ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ :
UNIQOOO има 100% гаранция, че вие ще бъдете напълно доволни от своя стока или получавате парите си обратно.
Ако използвате жестока клечка, запали я и дай малко прогореть.Ако срещнете съпротива при опит да се дръпне го, дайте му още малко да се охлади.
Този продукт е предназначен за тези, които искат да добавят сантиментална завършек на своите восъчни печатям. Идеален за сватбени покани, картички за Свети Валентин, романтични любовни писма или дори писма член на семейството или приятел, тази восъчен печат предизвиква силни емоционални чувства.Дръжте пръчка приблизително под ъгъл 45 градуса към хартията и оставете воску да се стича надолу.
При използване на восък за лепкав пистолет загрейте восковую стик за запечатване лепкав пистолет до пистолет за сургуча (или стандартен низкотемпературном клеевом пистолет) и выдавите малък кръг от восък върху повърхността. посетете нашия магазин и си ДАЙТЕ ВОЛЯ на ТВОРЧЕСТВОТО! !
.
Ако използвате клечка без фитиля или на топки, сургуча, загрейте червен восък с помощта на топене лъжици.А след това тя се излива директно на вашата повърхност.Защо ви е нужен подпечатани с восъчен печат?
Както и много от старите традиции, практика си е хубаво, и тя се добавя малко лични различия и щегольства на вашето общение.След това вие ще можете да лесно да се разделят своя печат от восък.

Продукти в категория..