• New
UNIQOOO Изкуство и занаяти Романтика Любовта Роза Восъчен печат, печат, Отличен за декорация плик, картички, пощенска реклама, сватбени покани, опаковки за вино, подаръ
zoom_in

UNIQOOO Изкуство и занаяти Романтика Любовта Роза Восъчен печат, печат, Отличен за декорация плик, картички, пощенска

BGN 34.21

Наличност
check Налично за поръчка


Ако използвате жестока клечка, запали я и дай малко прогореть.
Леко натиснете печат във восък.След това вие ще можете да лесно да се разделят своя печат от восък.Силно натиснете печат до воску, дръжте я там 5-10 секунди, докато восъкът се охлади и втвърди, след което внимателно отстранете я.А след това тя се излива директно на вашата повърхност.Защо ви е нужен подпечатани с восъчен печат?
С помощта на восковую печат за съхранение на писма затворена, се уверете, че тя не е подделано, и потвърди, че наистина е писано от предполагаемото изпращача.
Как да направим восъчни печата?
Топене на восък.
При използване на восък за лепкав пистолет загрейте восковую стик за запечатване лепкав пистолет до пистолет за сургуча (или стандартен низкотемпературном клеевом пистолет) и выдавите малък кръг от восък върху повърхността.Уверете се, че буквата / дизайн на отпечатване е право нагоре.
Пратката включва :
плашка кръгла форма, с диаметър 1 инч, с изящно гравиран и 3-инчов сваляема дръжка от палисандрово дърво, опаковани в изискана кутия.Дръжте пръчка приблизително под ъгъл 45 градуса към хартията и оставете воску да се стича надолу.
Вашата восъчен печат, ще стане красиво и персонализирани акцент за опаковане на вашите продукти, сватбени на канцеларски материали, фирмени документи и писма, сертификати и навлизане на чужди пазари, както и ежедневната кореспонденция.
100% ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ :
UNIQOOO има 100% гаранция, че не сте напълно доволни от продукта или да получите парите си обратно.Идеален за декорация на пликове, покани картички, опаковки за вино и т.
Ако използвате клечка без фитиля или на топки, сургуча, загрейте червен восък с помощта на топене лъжици.Ако срещнете съпротива при опит да се дръпне го, дайте му още малко да се охлади.
Както и много от старите традиции, практика си е хубаво, и тя се добавя малко лични различия и щегольства на вашето общение.Ние ви препоръчваме да се охлади вашата восковую печат на пакет с лед или студен.

Продукти в категория..