• New
ROSEROSA Лющене и приклеивание Блестящи пясъчни тапети и крафтовой лента Самоклеящийся Подложка за рафтове, Етикет на масата и на вратата (Черно: 3 инча Х 5 ярда)
zoom_in

ROSEROSA Лющене и приклеивание Блестящи пясъчни тапети и крафтовой лента Самоклеящийся Подложка за рафтове, Етикет на

BGN 16.08

Наличност
check Налично за поръчка

Намерете идеи и вдъхновение за декорация на дома в специализираният магазин "ROSEROSA & Magic-fix".
Филм за вътрешни работи на ROSEROSA (ECK-САЩ) - това е стока за благосъстояние, предназначени да гарантират на нашите клиенти сигурност на използването на нашия продукт в ежедневния живот.
Ние не използваме пластификатори и DOP, които, както се предполага, са вещества, поради хормоналното въздействие на околната среда.
Адгезионная силата и качеството на този продукт отговарят на техническите стандарти корейски държавни институции.
Пожароустойчиви продукти, одобрени от Корейската корпорация инспекция пожарогасителна техника, пречат на разпространението на огъня по време на пожара и същевременно потискат образуването на токсични газове.
Моля, почистете самозалепваща страна преди приклеиванием на продукта.Ако лепило агент на повърхността не е гладка, първо трябва да се нанесе грунд за тапети.
Понякога хартия-основа може да бъде частично се отделя.Това се случва, защото от най-големите швейцарски рула тя е разделена на малки рула.
Тъй като при прикреплении хартия-основа е отстранена, това не пречи на използването на продукта.
Ако номерът на модела е един и същ, а след това на цвят и модел са едни и същи.Въпреки това, тази картина може да се изрази по различен начин от условията на снимане.
Въпреки факта, че те имат еднакъв номер на модела, в зависимост от производствената ПАРТИДА може да има разлика в цвета.
Буквата "F" в стаята модели означава пожароустойчивост, "PGS" означава лъскава повърхност.
Ако ви трябва повече, отколкото на склад, моля, свържете се с нас.Тъй като компютърни екрани имат хроматическую аберрацию, ние не можем да гарантираме, че цветът на нашите продукти ще е точно съвпада със снимки.
.

Продукти в категория..