• New
Кожена страна Зеленчуци Растителен Тен Сплит Лек 2 Квадратни Метра
zoom_in

Кожена страна Зеленчуци Растителен Тен Сплит Лек 2 Квадратни Метра

BGN 21.71

Наличност
check Налично за поръчка

Отлична сделка на по-добра качествена кожа!
Пияни от Естествена Небоядисана Растительно-кафява Телешка кожа
Този лот : 2 квадратни метра, едно парче отрез 12 х 24 инча;, ниско тегло (от 1 до 2 унции) от естествена телешка кожа растително оттенък.
За нашите Расколах :
В процеса на обработка на кожи, когато се обработват верхнезернистые бока, долната част на бока (известен като канап) се отделя и се продава отделно.Зърнеста и от двете страни, на парчета се получават леко и приятно твърди на допир.Те имат естествен светло кафяв цвят, относително постоянна дебелина и консистенция за разцепване, меки и еластични. (Това не са висок клас кожа за инструменти с гладка страна; моля, запознайте се с другите ни списъците на кожата за инструменти зеленчуци тан за този продукт).Много страхотна кожа за толкова пари!Изпратихме хиляди паунда на нашите сплитов доволни клиенти в цялата страна.
Нашите шпагаты отлични за кожени облицовки, тайна дръжки, труд за леки ножове, играчки за домашни любимци, ключодържатели, ленти, diy индианци, подкладок за колани и чанти, ресни и кант, цоколей лампи, апликации за дрехи; инкрустаций, ремонт, облицовка на възглавници, кръпки заедно, изгаряне на дървото, скаутски занаяти и хиляди други приложения.

Продукти в категория..