• New
Кожена страна Зеленчуци Растителен Тен Сплит Лек 4 + Квадратни Фута
zoom_in

Кожена страна Зеленчуци Растителен Тен Сплит Лек 4 + Квадратни Фута

BGN 39.83

Наличност
check Налично за поръчка

Отлична сделка на по-добра качествена кожа!
Този лот : Около 4-5 квадратни метра ниско тегло (от 1 до 2 унции) от естествена телешка кожа, растително оттенък.
Естествени небоядисана пияни от телешка кожа растителни дъбилни : В процеса на обработка на кожи, когато се обработват верхнезернистые страна растително дъбене, долната част на страна (известен като видя нарязани) се отделя и се продава отделно.Зърнеста и от двете страни, парчета от ниско тегло (приблизително 1 до 2 грама, дебелина около 1/32 инча) с приятна твърдост.Натурален светло кафяв цвят и сравнително единни, дебелина и консистенция за разделяне. (Това не са висок клас кожа за инструменти с гладка страна; моля вижте другите ни обяви за висококачествена кожа за инструменти зеленчуци тан за този продукт).
Много страхотна кожа за толкова пари!!Струва много по-скъпо на свободния пазар, ако можете да го намерите..изпратихме хиляди паунда на нашите сплитов доволни клиенти в цялата страна.
Отличен за труд, играчки за домашни любимци, ключодържатели, ленти, diy индианци, подкладок за колани и чанти, днищ на каботажните, обувки стелки, ресни и кант, за дрехи; за вложки, ремонт, облицовка на възглавници, кръпки заедно, изгаряне на дървото, скаутски занаяти и хиляди други приложения..
.

Продукти в категория..