• New
Регистрирай VictoryStore Yard За Украса на тревата на открито - Това момче, Изсечен Щъркел, Знак за обяви за раждане на Дете със среден нюанс кожа)
zoom_in

Регистрирай VictoryStore Yard За Украса на тревата на открито - Това момче, Изсечен Щъркел, Знак за обяви за раждане

BGN 27.48

Наличност
check Налично за поръчка


Нашите надписи, отпечатани на плакатной дъска, подходящи за рециклиране, и гофрированном пластмаса, а за ситопечат означения ние използваме мастило под името "екологично чисти мастила".Това момче, Изсечен Щъркел, Табела на двора с обявяването за раждане на Детето среден нюанс кожа).
Ние винаги ще ви дадем на този човек, като се обадите в нашия офис в стандартните работни часове.
И нашето предприятие не отделя значителни замърсявания в процеса на производство.Нашият знак "Това момче!" е с размери около 32,75 "X 20,85" и отпечатани на цифров начин на 4-миллиметровом гофрированном пластмаса, защитена от атмосферни въздействия, ярка полноцветном изпълнение.
И накрая, ние винаги ще работим усилено, за да се предостави продукт, който надминава очакванията на клиентите по отношение на цена и срокове на доставка.Ние сме източник на стоки за партита, кампании, команди, знаци за специални случаи на открито в двора.
Ние ще се стреми да осигури достъпна, справедлива цена за нашите продукти.Нека всички в квартала признават : "Това момче!" - с помощта на тази очарователна указателни табели.

Продукти в категория..