• New
Персонални адресна табела с помощта на адресни блокове ABC. Писана стил 9 x 15. Предварително подадените на камък. Гравиран.
zoom_in

Персонални адресна табела с помощта на адресни блокове ABC. Писана стил 9 x 15. Предварително подадените на камък. Гравиран.

BGN 29.90

Наличност
check Налично за поръчка

Нашите адресни блокове от сглобяема камък готови да инсталирате във вашата тухлена, каменна, оштукатуренную, бетонна стена или на пощенската кутия.Ново строителство или реконструкция.Размер силует трябва да бъде 10 х 16, за около блока остава размер 1/2 за нанасяне на разтвора.Задайте адресируема единица, обезпечаване го на мястото на дървени подложки. (Уверете се, че вашите тампони пъхната обратно, за да се гарантира, че решението ще покрие уплътнения.Адресни блокове идват увита в пластмаса.Ние ви препоръчваме да оставят пластмаса включено по време на инсталация, за да се запази блок чисти по време на инсталацията.Просто изрежете пластмасата остър нож право по линия на разтвора.Адресни блокове могат да бъдат определени вълни на повърхността или да действа извън своите граници.Нашите адресни блокове са почти бели на цвят.Числата са гравирани, боядисани в черен цвят и запечатани, което улеснява бърза идентификация на вашия дом.

Продукти в категория..