• New
Nuoqi Аниме Дзюзо Судзуя Унисекс Къси Ярки Бели Перуки за Cosplay JF689
zoom_in

Nuoqi Аниме Дзюзо Судзуя Унисекс Къси Ярки Бели Перуки за Cosplay JF689

BGN 17.06

Наличност
check Налично за поръчка

Моля, обърнете внимание на доставка!
Ако сте избрали стандарт, обикновено за доставка в САЩ поща САЩ се нарежда на 7-15 дни, а в Канада - 20-30 дни Поща на Китай.Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.
Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас.Тя може да работи както за мъже, така и за жени.Смесете с малко количество шампоан за синтетични косми.
Ако имате някакви желания по отношение на конкретна дата за доставка, моля уведомете ни. Цвят : Моля, имайте в предвид, че цветовете могат да се различават малко в зависимост от качеството на камерата и настройки на монитора.Нанесете на слоеве с помощта на синтетични сигурните средства за стайлинг.Моля, оставете положителна оценка и пет звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Накиснете перука в продължение на 3-5 минути.НЕ ОТЖИМАЙТЕ И НЕ ВЫЖИМАЙТЕ. Распутайте : Внимателно отстранете сплъстена коса с помощта на гребен с широки зъбци, постепенно движейки се от върха към основата. Изплакване : изплакнете с хладка вода, за да премахнете шампоан.По всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
Ако искате по-бързо, можете да изберете Ускорено, обикновено доставката отнема 5-7 дни.Как Да Се Измие Синтетични Перуки :
1.Благодарим ви!
.Снимките са направени при естествено осветление без светкавица.Внимателно изстискайте кърпа, за да отстраните излишната вода.НЕ ТЪРКАЙТЕ И НЕ ОТЖИМАЙТЕ. Измийте : Напълнете мивката с достатъчно количество хладка вода, за да потънат в перука. Стил : След изсъхване оформете както обикновено. Подсушете и почистете : Поставете сгъване поставка за перуки, поръсва се с незаличимо климатик и оставете да изсъхне на въздуха. Размер : един размер, около 21-22 см за обиколка на главата.
Моля, обърнете внимание, че Очакваната доставка - това е нещо, което показва система, а не на точна дата, посочена от продавача.Внимателно разбъркайте, без триене.
Забележка :
1.Използвайте пръсти или с гребен с широки зъбци, за да прибират своя синтетични перука.

Продукти в категория..