• New
Обичай Винил Вертикални щори, Рафия и Тропиците, 63 W x 58 Ч, Тост
zoom_in

Обичай Винил Вертикални щори, Рафия и Тропиците, 63 W x 58 Ч, Тост

BGN 26.65

Наличност
check Налично за поръчка

За нас :
Компанията Shades Shutters Blinds продала хиляди щори в цяла Америка.От Белия дом, национални благотворителни организации, центрове, на ветераните, на Дисни, големи университети / училища и на всичко, което се намира между тях, вие непременно ще се сблъскате с един от нашите методи за обработка на прозорци в някакъв момент.
Въпроси?Ние сме тук за вас : 1-888-719-8433
Ние подкрепяме нашите продукти и предлагаме Доживотна гаранция на всичко, което произвеждаме.
Защо Винил вертикални щори?
Вертикални щори обикновено представляват едно парче на парче плат или повече панели, които са идеални за плъзгащи се врати или по-големи прозорци.Винил вертикални щори се различават универсален дизайн, който се предлага в много голямо разнообразие от цветове и текстури за лесна настройка.
Отзиви : "Аз си купих 2 винил вертикални щори.Един инсталирах на подвижен стъклен стъклена врата ми, семейна стая, а другият - на подвижен стъклен стъклена врата на спалнята ми.Бих препоръчал този продукт на всички.Този продукт е с много високо качество". - Робърт У. "Отлично качество, обслужване на проби, позволява лесно да изберете цвят, изглежда фантастично" - Джулия Д.
Има изобилие от цветове и текстури на избор. Гъвкав винил материал.Предлага се с вътрешен или външен стена.Направени по поръчка : .

Продукти в категория..