• New
Обичай Хоризонтални щори от Дърво 2 1/2 инча, Американска Липа, Мебельное качество, 70 W x 36 Ч, Dolce
zoom_in

Обичай Хоризонтални щори от Дърво 2 1/2 инча, Американска Липа, Мебельное качество, 70 W x 36 Ч, Dolce

BGN 18.66

Наличност
check Налично за поръчка

За нас :
Компанията Shades Shutters Blinds продала хиляди щори в цяла Америка.От Белия дом, национални благотворителни организации, центрове, на ветераните, на Дисни, големи университети / училища и на всичко, което се намира между тях, вие непременно ще се сблъскате с един от нашите методи за обработка на прозорци в някакъв момент.
Въпроси?Ние сме тук за вас : 1-888-719-8433
Ние подкрепяме нашите продукти и предлагаме Доживотна гаранция на всичко, което произвеждаме.
Защо 2 1/2-Инчов щори от дърво?
Щори от дърво и са изработени от висококачествен 100% северноамериканската липа и са едни от най-класическите видове обработка на прозорци.Те също са по-леки щори от имитация на дърво и имат доживотна гаранция от деформация или чипс.
Тези 2,5-инчови дървени щори оборудвани с 2-инчов щори (или пръчка), които могат да се настройват с помощта на множество различни варианти и цветове.
Отзиви : "Качество на високо ниво.Платих 5 пъти повече за същите щори от местната компания за производство на щори, и аз имам същите щори от Shades Shutters и Blinds.Моите дървени щори изглеждат фантастично!" - Шерил Bi, "Аз купих щори за вашия кухненския прозорец, и те са великолепни!" - Кристи М.
Различно е богат и елегантен външен вид.Предлага се в повече от 13 различни места / от цветове. 100% Истинска Северна липа.Дистанционно управлявани или стандартна операция на наклона на шнура.Детето е в безопасност.С гордост произведено в САЩ.Направени по поръчка : .

Продукти в категория..