• New
Обичай имота са от двукамерна дограма, щори, Двойна клетка 1/2 инча, 43 W x 52 Ч, Бяла азалия
zoom_in

Обичай имота са от двукамерна дограма, щори, Двойна клетка 1/2 инча, 43 W x 52 Ч, Бяла азалия

BGN 28.02

Наличност
check Налично за поръчка

За нас :
Компанията Shades Shutters Blinds продала хиляди щори в цяла Америка.От Белия дом, национални благотворителни организации, центрове, на ветераните, на Дисни, големи университети / училища и на всичко, което се намира между тях, вие непременно ще се сблъскате с един от нашите методи за обработка на прозорци в някакъв момент.
Въпроси?Ние сме тук за вас : 1-888-719-8433
Ние подкрепяме нашите продукти и предлагаме Доживотна гаранция на всичко, което произвеждаме.
Защо нюанси, с двойни клетки?
Ячеистые нюанси, известни като Мобилни нюанси, се състои от здрава тъкан, която се сгъва акордеон.Когато лампа наклонен настрани, той прилича на пчелни пити в кошера.
Висока двойни клетки се състоят от два реда от клетки, свързани заедно за подобряване на енергийната ефективност.
Отзиви : "Обичам ги на половин цена, отколкото на големите имена.Закажу отново, ако имам нужда от нови щори". - Карън М. "Аз съм с двойни клетъчни завеси за защита от утринното слънце, но в стаите все още е светло.Аз съм много доволен от техния външен вид и лесен монтаж.Бих препоръчал този сайт, на вашите приятели ". - Динн Rv
Характеристики : Изработени с помощта на дантели Допълнителен редица от клетки, осигурява още по-голяма изолация.Безопасен за децата.С гордост произведено в САЩ. Ясен мобилен дизайн не сплющивается и не спада с възрастта.Направени по поръчка : .

Продукти в категория..