• New
InspiraGifts Десетте божи заповеди Религиозна Вдъхновяваща християнска дъска за дома, Каменна подарък, 7,8 7,8 инча Версия на крал Джеймс
zoom_in

InspiraGifts Десетте божи заповеди Религиозна Вдъхновяваща християнска дъска за дома, Каменна подарък, 7,8 7,8 инча Версия

BGN 38.86

Наличност
check Налично за поръчка

Създаден от Небесата Религиозен Декор за всеки християнски дом!
Ви е писнало от всички тези безполезни, отнимающие много време и пари, предмети от интериора и вие търсите нещо, което да повдигне твоята душа?Ако е така, то имаме за вас една отлична оферта.
Уникалната ни християнска каменна плоча, която се побере навсякъде, където вие го поставите.Не е от значение, е проектиран ли си дом в селски, модерен, луксозен или ретро стил.Нашият каменна декорация за дома ще се впишат хармонично в интериора!
Неговите ярки цветове и мощно писмено послание ще повдигнат духа си от първия ден!
Върни Си Вътрешна Сила С помощта на Това Вдъхновяващо Библейски Стих
Върху този камък е написан красиви букви вдъхновяващ стих.
Ако в последно време вие чувствате, че губите вярата си, ако се сблъскате с трудности и мислиш за това, за да се предаде, просто не го правете.Можете да направите всичко, докато вярваш в себе си, и Христос ще ви даде допълнителна положителна сила, така че в крайна сметка всичко се получи.
Всичко, което ви трябва, е да извършат този скок на вярата!
Траен и уникален Подарък Камък, който да гарантира вдъхновение и стилен Дом
Компанията Inspira Gifts е разработила тази каменна плоча с размери 7,8x7,8 инча (20x20 см.), за да може тя да се побере на удобно място.Това е една спалня, всекидневна, кухненски плот или ви селска къща за почивка?
Естествен камък е изработен с много любов, и можете да бъдете сигурни, че той не потускнеет и завинаги ще запази своите изключителни цвят и яркост.
Червена блестяща пеперуда, летене над полето със mac-ове и ярки цветове в съседство с вдъхновяващи стих, ще предизвика усмивка на лицето си всеки път, когато вие ще минете покрай него.
Превъртете нагоре и кликнете върху Добавяне в количката и сега, докато консумативи в наличност! .

Продукти в категория..