• New
Комплект спално бельо Clara Clark Premier серия 1800 от 4 теми - Cal King, Лавандула
zoom_in

Комплект спално бельо Clara Clark Premier серия 1800 от 4 теми - Cal King, Лавандула

BGN 30.84

Наличност
check Налично за поръчка

- Еластична чаршаф по целия периметър осигурява перфектно стегнато. - Избирайте качествени микрофибру, за да се осигури по-качествен сън. - В медицинските заведения често се използва кърпи от микрофибър, тъй като тяхната мекота, намалява образуването на рани от залежаване, те са полезни за страдащите от алергии, тъй като микрофибър държат лющене, прах и полени, - Тъй като микрофибър много тънки, те са леки, да изсъхне по-бързо, отколкото други материали, и може да се пере повече за зареждане на бельо, не преди, не морщатся и се понасят добре на пране, сушене и редовна употреба.
КОЛЕКЦИЯ 1800 - ТРОЙНАТА ПЛЮШЕНА АПЛИКАЦИЯ С ОТСТРОЧКОЙ
Ние знаем, че вашата спалня е мястото, където можете да почивате и възстановявате сили, в края на краищата, това е мястото, където прекарвате една трета от живота си или дори повече.
КАЧЕСТВЕНА МАТИРАНА МИКРОФИБЪР
Микрофибър се използва за производството на едни от най-качествените постелки в света, включително и луксозно мек банного и спалното бельо, те са здрави, трайни и могат да бъдат дори по-мек скъпи памучни.
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА КЛАРА КЛАРК
Кралят, Кал-кинг, Самостоятелна Крал, Кралица, Пълен и Двойни размери. Кърпи Clara Clark, проектирани според вашите изисквания - меки, удобни и атрактивни, красиви калъфки за възглавници с с трикратно редовете на апликации за индивидуална класическа украса, която подчертава изискан стил.
Разнообразие от модерни цветове.

Продукти в категория..