• New
1art1 Алкохолни напитки Печат на растянутом платно - Уиски и Пура (47 x 32 инча)
zoom_in

1art1 Алкохолни напитки Печат на растянутом платно - Уиски и Пура (47 x 32 инча)

BGN 26.38

Наличност
check Налично за поръчка

платно 1art1 Отпечатва всяка картина шедьовър
В обширното портфолио 1art1 можете да намерите снимки на всички стилове, художници и периоди на изкуството - като се започне с най-известните класически произведения на изкуството, и се стигне до съвременната дизайнерска снимка.Елегантна структура на платното разкрива всяко произведение на изкуството в пълна степен.Вдохновитесь и създайте своята частна художествена галерия в собствения си стил.
Холщовая плат произведени в съответствие със строгите стандарти само за 1art1. Той се състои от вградена бельо окото и съдържа голямо количество памук.Разпънка за разтягане са изработени от борова дървесина и произход от екологично чист европейски горското стопанство.
Ето как се прави своя отпечатък върху платно
Първо, файл с изображение е пригодена за печат върху платно, така че мотивът остава върху рамката.Това създава визуално привлекателен и хармоничен външен вид.Впоследствие graded картина отпечатана върху платно.След изсъхване на платно се почиства, сглобява и се монтира подрамнику ширина 2 см.
Това осигурява дълготраен висококачествен продукт, отговарящ на най-високите стандарти.
Този продукт е достъпен само с 1art1
Платна 1art1 са направени по уникален начин в закрито 1art1 в Ханау.Получавате корпоративна продукт, на сто процента, произведен в Европа.
.

Продукти в категория..