• New
46 бр. Комплект за Изгаряне на Дървесина, Творчески Комплект за Изгаряне на Дървесина с Контролирана Температура на Спояване, Пирография, Дръжка за Изгаряне на Дърв?
zoom_in

46 бр. Комплект за Изгаряне на Дървесина, Творчески Комплект за Изгаряне на Дървесина с Контролирана Температура на Спояване,

BGN 21.95

Наличност
check Налично за поръчка

Универсален комплект за изгаряне на дървен материал, който отговаря на нуждите на художници-пирографов, ентусиасти, занаятчии и изящни изкуства.
Той е подходящ за щамповане, производство на хартия, рязане горещ нож, печат, рязане на кофраж, калиграфия, изгаряне на дърво, производство на кожата, заваряване, пренасяне на рисунката и много други.
Този универсален инструмент за изгаряне е променлив температурен режим, така че можете да регулирате количеството топлина, необходимо за проекти от 200 до 450.
Подходящ за изгаряне на дървесина, заваряване, рязане и гравиране на различни повърхности, като фурнир и пощенски картички.Особено подходящ за вас, с артистична атмосфера.
Пакетът включва :
1 х Пирографическая дръжка за Изгаряне на дървесина
20 накрайници за изгаряне на дървесина, 10 накрайници за запояване, 2 топли ножа, 12 шаблони (набор от цифри, букви и основните символи), 1 Държач за писалка за изгаряне на дървесина.

Продукти в категория..