• New
Регулируема Поставка за лаптоп W-sound на Маса, Портативна Поставка за Лаптоп Apple Macbook, Защитно Поставка за Радиатора на Шийния прешлен от Бамбуково дърво
zoom_in

Регулируема Поставка за лаптоп W-sound на Маса, Портативна Поставка за Лаптоп Apple Macbook, Защитно Поставка за Радиатора

BGN 17.98

Наличност
check Налично за поръчка

Позиция, която ние сме приели, това е великото творение.Нека да видим колко е добър.
Този щанд има пет предимства.
Първо, натурален бамбуков дървесен материал : екологично чист / лек и тънък / преносим и удобен.
На второ място, практично.Това може да бъде стабилна поставка за лаптоп, както и дървени радиатор за тях.Той образува въздушно пространство за по-бързо на въздушния поток и скоростта на топлинното излъчване.
На трето място, едновременно с подкрепата на нашите тетрадки на книгите на това корекции на нашите навици и форми нашият здравословен начин на живот.Това ни предпазва от късогледство, както и нашия маточната позвонок - от деформации и коригиране на нашата половината тяло поза.
На четвърто място, три лесни стъпки, за да го събере.Моля, направете следното за следната картинка.Нагласете го така, както ви е удобно.
На пето място, той е съвместим с всички преносими компютри на Apple, както и с лаптопи с размер от 11 до 15. (Моля, обърнете внимание, че ако дебелина на основния корпус на лаптопа е по-малко от 10 мм, може ли да работи с тази стойка.)
Това ви хареса, когато го опитате.

Продукти в категория..