• New
AIRDISK 128 GB безжичен Wi-Fi интернет флаш-памет за смартфони, таблети и компютри, фото, видео, музикални файлове за съхранение и споделяне. 2-кратна скорост на бързо зарежд?
zoom_in

AIRDISK 128 GB безжичен Wi-Fi интернет флаш-памет за смартфони, таблети и компютри, фото, видео, музикални файлове за

BGN 30.67

Наличност
check Налично за поръчка

В днешно време все по-малко и по-малко смартфони и таблети подкрепят разширяването на карта памет и карта памет с голям капацитет могат да бъдат много скъпи.За съхранение на облак изисква се Интернет достъп, който е бавен и не създава проблеми със сигурността.Сега просто кажи данните си за Airdisk, безжична флаш памет Wi-Fi, за да е безопасно да съхранявате вашите снимки и видеоклипове по всяко време и на всяко място!Настройка не може да бъде по-лесно.С приложението agent V, платформа, която ние специално създадохме за V-smart Airdisk, ние предлагаме широка платформа с лесни за употреба опции за съхранение под ръка.
Ултра-бързо скорост на запис / четене : скорост на запис / четене до 4,6 mbps при безжично свързване и скорост на запис 6,5 MB / сек, скорост на четене на 15 MB / сек при свързване.
За разлика от други : Най-устройства за съхранение на данни OTG (On-The-Go), представени на пазара, представляват комбинации от карти памет и четец-четец, които имат груб строеж с ниски скорости и кратък срок на служба.Airdisk използва памет MLC (диференцирана клетка) с модерна схемотехникой, която осигурява надеждно съхранение.
ПРИЛОЖЕНИЕ Agent V :
1. Изискан интерфейс на плейъра, се възпроизвежда по време на разглеждане на галерии.
2. Най-важната информация на телефона си - това, определено, снимки и информация за връзка.С помощта на софтуер Agent V, просто кликнете върху бутона Архивиране, можете да запишете всичките си данни на airdisk.Въпреки това, когато ще имате нов телефон, кликнете върху "Възстанови", както и всичките си направите резервно копие на данни, ще бъдат преместени.
3. Airdisk използва най-модерната технология за пренос на данни през Wi-Fi интернет.Особеност се състои в това, че при свързване на вашето мобилно устройство.agent V се свързва към безжичен рутер, за да позволи на вашето мобилно устройство за достъп до Интернет.

Продукти в категория..