• New
Двоен хамак с каишки от дърво.Пълна опаковка за бързо захващане.Окачени на колани са включени в комплекта.Преносим, ultralight Парашутизъм найлон.Походный хамак за тури
zoom_in

Двоен хамак с каишки от дърво.Пълна опаковка за бързо захващане.Окачени на колани са включени в комплекта.Преносим, ultralight

BGN 25.86

Наличност
check Налично за поръчка

Преносими леки хамаци Makys Къмпингът е Създаден, за да озарява Вашия ден и да Си нощи!
Това е най-доброто, най-удобно надуваеми легла, някога направени!Прочетете и разберете защо.
Бублое Наслада
Хамак Makys е изработен с акцент върху лекотата и практичността.В производството се използват висококачествени материали.Хамак тежи 2,5 кг и заема толкова много място, колкото бутилка вино с капацитет от 25 грама.
Двоен хамак осигурява комфорт и достатъчно пространство за един-двама души.Това е перфектният избор за вашето семейно пътуване с деца.Обнимайтесь и насладете се на прекрасни моменти!
Практически опаковане на По-Практическото използване!
Колани Makys позволяват бързо и без проблеми да закачите хамак.С помощта на тези колани, можете да окачите на вашия хамак в най-кратки срокове!
Можете да го използвате, за да седне, да спи, да се отпуснат и спокойно да прекарате времето си в самота или със семейството си или с приятели.Постави го при себе си на преден или заден двор, на балкона, навсякъде, където пожелаете!
До гамаку прикрепена чанта за съхранение, което означава, пазете го, където пожелаете (в машината, шкаф, раницата).Му е лесно да губят, за разлика от много други чанти.По време на почивка в хамак-рока чанта може да се използва като джоб за лични вещи.
Идеален подарък за вас и вашите близки.Той ще ви осигури комфорт през целия ден и ще ви предпази от досадни насекоми през нощта, тъй като тя може да ви обгърне като кокону, за да можете да спите добре през нощта.
Поръчайте своя походный хамак Maky's днес и тръгвайте!Добавете В количката, за да се радват Останалите на живота! .

Продукти в категория..