• New
AsmaArgento дами ръчно изработени, мода вечен Miuse 100мм въжета щиколотке с катарама остър висок ток помпи партия
zoom_in

AsmaArgento дами ръчно изработени, мода вечен Miuse 100мм въжета щиколотке с катарама остър висок ток помпи партия

BGN 20.45

Наличност
check Налично за поръчка

ЗА АСМААРДЖЕНТО
Ходи 2011 година, и нашите основатели Асма и Argento се разхождат в търговски център в Италия в търсене на чифт обувки.От един магазин е най-подходящия стил, но няма този цвят.В друг магазин е подходящия цвят, но не и този размер.Асма и Argento прекарахме следващия час в търговския център, като се започне от магазин на магазин, и най-накрая се върна у дома с празни ръце и разочаровани.
Къщата Асма и Argento се опита да намери своя обувки в Интернет и отново безуспешно.Въпреки, че съществуваха множество магазини "мама и татко", които продават обувки онлайн, това е интересно Асме и Ардженто, така че това е нещо, което не е имало нито един големия интернет-магазин, специализирана в обувките.И така, тъй като е ходил на 2011 година и в това време всичко изглеждаше възможно, Асма и Argento избрали да се откажат от своята ежедневна работа и да отвори магазин за обувки, и е роден Асмаардженто!
Първоначалната идея бе да се създаде магазин, предлагащ най-добрият избор на обувки от гледна точка на марки, модели, цветове, размери и ширина.За последните 3 години на марката и си стремежи са се развили, и в допълнение към предлагането на по-добър избор, ние се стремим да се превърне в компания, която предоставя абсолютно най - доброто обслужване- не само в областта на обувки, но и във всички други модни категории.
През 2015 г. Asma Argento, Inc. обяви плановете си да се присъедини към Inc. Споделяне на такава силна страст към обслужване на клиенти, ние бяхме много развълнувани да започнем да развиваме нашия бизнес през
Независимо от нашата структура, нашата цел е да позиционираме Asma Argento като лидер на онлайн услугата.Ако можем да накара клиенти свързват марката Asma Argento с абсолютно най-доброто обслужване, тогава ние ще можем да се излезе извън обувки и в други категории стоки.И ние правим точно това.
.

Продукти в категория..